Steun ons

Met jouw hulp kunnen wij veel

Bekijken
Aanmelden

Help ons met onze projecten voor woerden

De Meiden zetten zich belangeloos in voor de inwoners van Woerden. De kosten van de stichting houden we zo laag mogelijk. De Meiden betalen een eigen bijdrage voor de kleding, vergaderingen en versnaperingen. We krijgen geen subsidie en hebben geen betaalde medewerkers.

Onze projecten kosten geld. Gelukkig worden wij gesteund door donaties van de vrienden, het bedrijfsleven of hulp in de vorm van goederen of diensten.

Wil je ons helpen? Dat kan op verschillende manieren:

* Wordt dan Fan van de Meiden voor een jaarlijkse bijdrage. We hebben daar diverse mogelijkheden voor. Laat via het contactformulier je gegevens achter en wij nemen contat met je op.

* Doneer specifiek aan het project waar je hart naar uitgaat. Onze projecten vind je op de site en op Facebook en Instagram. Wil je actief op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een bericht en nemen we je op in onze verzendlijst.

"Het was een heerlijke dag om met elkaar te beleven"

Aanmeldformulier Kidsdag 4.0
GEwoon ff ik Festival

Voor alle kids (6 t/m 12 jaar) uit de gemeente Woerden, die een vervelende tijd achter de rug hebben of hier nog middenin zitten. Een middag vol vrolijkheid en vermaak voor die kinderen waarvoor het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is.
Ken / of heb jij een kind(eren) die dit dik verdient, meld hem/haar dan vóór 1 juni 2023 aan.

Wilt u eerst meer informatie? Geef dit dan aan in dit formulier of stuur een mail naar meidenvanwoerden@gmail.com
Wij nemen dan telefonisch contact met u op. 

Stel een vraag