De Beursvloer 2019

De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Geld is op deze Beursvloer taboe!

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale, overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer.

Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het een en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.
Dit alles met als doel, de Woerdense samenleving te versterken!

Na een inspirerend verhaal van Ynzo van Zanten van Tony's Chocolonely en met de spirit van eerlijk en sociaal ondernemen werd de Beursvloer geopend en startte het matchen. 

De Meiden maakten hier de match om voor Careyn Weddesteyn een alternatieve borrelmiddag met advocaat en slagroom te verzorgen.