GEWOON FF Ik Festival

Na 3 succesvolle Kidsdagen in 2016, 2018 en 2020 is het nu tijd voor:
KIDSDAG 4.0 “Gewoon ff IK festival” op
zaterdagmiddag 1 juli 2023

 Een festival voor alle kids (6 t/m 12) uit de gemeente Woerden, die een vervelende tijd achter de rug hebben of hier nog middenin zitten. Een middag vol vrolijkheid en vermaak voor die kinderen waarvoor het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is. Deelname (inclusief eten en drinken) is kosteloos.

 Denk hierbij aan kinderen die te maken hebben (gehad) met een scheiding, ziekte (eigen of van een gezinslid), armoede of sociaal isolement. Maar bijvoorbeeld ook aan kinderen die gevlucht zijn naar Nederland en die nu in Woerden een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Wij willen je vragen in je eigen omgeving te kijken of je kinderen kent die het verdienen om eens extra in het zonnetje gezet te worden. Bovenstaande voorbeelden zijn hierbij slechts een leidraad, ieder kind heeft zijn/haar eigen verhaal. Denk ook aan die groep kinderen waar je in eerste instantie niet aan denkt. Al deze kinderen zijn van harte welkom bij het “Gewoon ff IK festival” van de Meiden van Woerden!

Het festival is van 14.00 tot 17.00 uur bij Podium Bredius in Woerden. Ouders zijn van 17.00 - 19.00 uur van harte welkom om alle verhalen van de kinderen aan te horen onder het genot van een hapje en drankje. Alle activiteiten worden begeleid door de Meiden van Woerden maar als de ouders het prettiger vinden om er heel de middag bij te blijven dan zijn zij ook eerder van harte welkom.

 Ken je een kind dat een vrolijke dag verdient? Het wordt een groots festival met ruimte voor al die kinderen die hiervoor in aanmerking komen. Aarzel dus vooral niet en geef ze op vóór
15 juni 2023, klik hier voor het aanmeldformulier.

Als je twijfelt of meer informatie wilt, kun je natuurlijk altijd eerst met ons overleggen. Stuur in dit geval een mail naar meidenvanwoerden@gmail.com. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met de aan ons verstrekte gegevens.